www.grupodocor.com grupodocor.com - Posicionamiento web - Serviweb.es

Acceso de Usuarios

LingeriePRO lounge

blog-1

 

 

Badmode Grupo docor Zal are op stand F211 LingeriePRO lounge

 

 

 

We zijn blij om u te informeren dat Grupo DOCOR zal deelnemen aan de volgende editie van de show LingeriePRO, die op 1 en 2 februari inWaagnatie Antwerp Expo & Events (http://lingeriepro.be/) zal worden gehouden.

U kunt ons vinden op stand F211, waar we onze eigen collectie van vrouwen badmode, ontworpen in Barcelona zullen presenteren.

Grupo DOCOR is een van de voornaamste Spaanse business groups gespecialiseerd in design en fabricage van badkledij voor man, vrouw en kind.

Ons hoofdkantoor bevindt zich op 30km van Barcelona (Spanje).

De activiteiten van de groep begonnen in 1976 en tegenwoordig worden jaarlijks zo'n 500.000 stuks geproduceerd.

De collecties worden ontworpen met oog op de laatste Europese trends. De beste textielen, van Spaanse en Italiaanse afkomst, komen hiervoor te pas.

De vervaardiging vindt voornamelijk plaats in onze werkplaats in Spanje, alsook in andere ateliers gespecialiseerd in de vervaardiging van badkledij. De meest kwaliteitvolle Italiaanse en Spaanse textielen worden hiervoor gebruikt. Er wordt een zeer stricte controle gehouden op de productie, die de kwaliteit van onze badpakken garandeert en ons er toe in staat stelt snel te leveren en flexibel te blijven bij kleine en grote fabricatieseries.

Onze merken zijn Cris Zarel, First Company, Avec Plaisir, Suim, Docor, Anoa en OZT: Elk met een verschillend aanpak, gericht naar de variërende noden en verwachtingen van de klant.

Specialisaties:

Badmode, badpakken (mannen, vrouwen en kinderen), bikini's

 

Grupo Docor - Avda. del Maresme 121- Mataró (Barcelona) - Teléfono: (+34) 93 757 22 79 - Fax: (+34) 93 799 41 62 - E-mail:  info@grupodocor.com